Doneren

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de activiteiten van Weeskinderen in Marokko?

U kunt op de hoogte blijven van de activiteiten van Weeskinderen in Marokko door ons te volgen op social media, zoals Facebook en Instagram, of door u te abonneren op onze nieuwsbrief. We delen regelmatig updates over onze projecten en activiteiten, en laten u weten hoe uw donaties hebben bijgedragen aan het ondersteunen van weeskinderen […]

Wat voor impact heeft Weeskinderen in Marokko gemaakt?

Weeskinderen in Marokko heeft de levens van aantal weeskinderen positief beïnvloed door hen te voorzien van essentiële behoeften zoals voedsel, onderwijs en medische zorg. We hebben ook veel gemeenschapsprojecten uitgevoerd, waaronder de bouw van waterputten, en helpen van “Dartalab” meiden uit dorpen die hun hoger onderwijs volgende met een vaste maandelijks bijdrage.

Kan ik specifiek een bepaald kind sponsoren?

Ja, u kunt specifiek een kind sponsoren door middel van ons Sponsorship-programma. U kunt een maandelijks bedrag doneren om het kind te ondersteunen met voedsel, onderwijs en medische zorg. Graag vermelden bij de betaling.

Wat is Weeskinderen in Marokko?

Weeskinderen in Marokko is een non-profitorganisatie die zich richt op het ondersteunen van weeskinderen in Marokko door middel van het verstrekken van voedsel, onderwijs en medische zorg.